Zaterdag Crimilex De Kreuners Photograpyves Yves 0005

Daar gaan we weer!

Het is weer zover, de voorbereidingen voor #AZS23 zijn gestart!

DJ contest

Net als vorig jaar organiseren we een DJ-contest in jeugdhuis ‘t Onkrooid. Dit jaar zullen op 17 februari 2023 verschillende DJ’s het tegen elkaar opnemen om een plaatsje op de line-up van #AZS23 te veroveren. Waag jij ook graag je kans? Schrijf je dan voor 25 december in via de website, en wie weet zien we je op 17 februari shinen op het podium van jeugdhuis ‘t Onkrooid.

Sponsorwerking

Onze vele sponsors zorgen ervoor dat we van #AZS een gratis festival kunnen maken. We zijn hen daar uiteraard zeer dankbaar voor! Heb jij interesse om #AZS te sponsoren of wil je meer informatie over onze sponsorpakketten? Laat dat dan gerust weten via onze website en wij zorgen ervoor dat alle nodige info bij jou terecht komt!

Psst, al aan je eindejaarscadeaus gedacht?

Al stilaan op zoek naar het ideale eindejaarscadeau? Look no further! Op onze website kan je opnieuw aan een voordelige prijs vouchers bestellen. Leuk als presentje, maar uiteraard ook handig voor jezelf!

Als je je vouchers voor 31 december 2022 bestelt, steun je ondertussen ook het goede doel: we schenken 12% van de aankoopprijs van elke voucher aan Oekraïne 12-12 tot een maximum van 5000 euro. De gemeente Arendonk verdubbelt het bedrag dat we met deze actie inzamelen. Jij hebt het ideale cadeau gevonden én steunt er het goede doel mee, twee vliegen in één klap, nietwaar?

Meezingen? Onze koren kunnen uiteraard ook niet ontbreken op #AZS23. Zing je graag mee? Op onze website vind je de inschrijvingsformulieren voor het Junior- en Volwassenenkoor. Zangers en zangeressen die tussen 2015 en 2007 geboren zijn kunnen zich inschrijven voor het juniorkoor. Wie in 2006 of vroeger geboren is, mag zich inschrijven voor het volwassenenkoor.