Tijdens #AZS24 betaal je zowel voor drankjes als voor eten met één soort bon. Lekker handig! Bij de bonnenverkoop kan je zowel met cash als met de bankkaart, Visa of Mastercard of met Payconiq betalen.

Online

De slimmeriken kopen bonnetjes vooraf op onze website. Daar zijn ze namelijk goedkoper dan op de weide. De online bonnenverkoop stopt op woensdag 22 mei om 23.59 uur. Profiteer er nog van!

Bestel makkelijk en veilig je bonnen via Event-Tickets.

Wij zijn niet in de mogelijkheid om een factuur op te maken voor het online aankopen van vouchers. Ben jij een ondernemer en heb je graag een factuur? Mail naar sponsoring@arendonkzingt.be en we bekijken de mogelijkheden.

Op de festivalweide

Omdat we hevige fans zijn van elektronisch betalen, voorzien we verschillende mogelijkheden: je kan met Payconiq, je bankkaart en je kredietkaart betalen. Betaal je liever cash? Dat kan uiteraard ook!

Prijzen

Frisdranken en (alcoholvrije) bieren (bijvoorbeeld een pintje of kriek) heb je voor één bonnetje. De kostprijs van cocktails, cava, zware bieren en snacks kunnen we nog niet meegeven.

Eigen dranken of eten

De verkoop van drank en eten is onze enige bron van inkomsten. Daarom is het niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te brengen. Dat wordt ook gecontroleerd door onze organisatie. Neem zo’n dingen dus gewoon niet mee en geniet er ‘s zondags rustig thuis van. We bedanken je vooraf al graag voor je medewerking.