Waarom sponsoren?

Als gratis evenement is sponsoring onze enige bron van inkomsten, naast de inkomsten uit de verkoop van drank en eten. Een groot deel van onze winst schenken we naar goede gewoonte aan verschillende goede doelen die gelinkt zijn aan gehandicaptensport.

Heeft jouw bedrijf een groot hart en wil jij hét dorpsfestival van Arendonk sponsoren? Fantastisch! Alle bijdragen, klein of groot, financieel of materieel, zijn welkom!

Omdat onze sponsors zo immens belangrijk zijn voor het succes van ons festival, leggen we ze graag in de watten. Je krijgt dan ook zeker iets in de plaats voor je bijdrage. Zichtbaarheid, reclame en eeuwige dankbaarheid van ons hele team. En als je het juiste pakket kiest zelfs een leuke traktatie voor jou, je medewerkers, vrienden of familie!

Sponsoren kan vanaf 100 euro excl. btw, maar er zijn heel wat verschillende sponsorpakketten mogelijk. We komen dan ook graag bij jou langs om ze toe te lichten.

Download hieronder het sponsordossier en laat je interesse weten via het formulier hiernaast. Wij nemen dan terug contact met je op.

Contacteer ons

Velden met een * zijn verplicht

De gegevens van je inschrijving worden verwerkt volgens ons privacybeleid.