Tijdens #AZS22 betaal je zowel voor drankjes als voor eten met één soort bon. Lekker handig! Bij de bonnenverkoop kan je zowel met cash als met de bankkaart, Visa of Mastercard of met Payconiq betalen.

Online

De slimmeriken kopen bonnetjes vooraf op onze website. Daar zijn ze namelijk goedkoper (2,50 euro) dan op de weide. De online bonnenverkoop stopt op woensdag 11 mei om 23.59 uur. Profiteer er nog van!

Op de festivalweide

Bij de bonnenverkoop op de festivalweide kan je zowel met cash geld als met de bankkaart, Visa, Mastercard of Payconiq/Bancontact betalen.

Grijp de voordeelprijzen

Omdat we hevige fans zijn van elektronisch betalen, hanteren we op de festivalweide twee prijzen. Met Payconiq, bankkaart of kredietkaart betaal je 2,75 euro per bon. Betaal je toch liever cash, dan kost een bon 3,00 euro.

Bestel nog snel online bonnen (opgelet: de online verkoop loopt tem woensdag 11 mei).

Prijzen

Frisdranken en (alcoholvrije) bieren (bijvoorbeeld een pintje of kriek) heb je voor één bonnetje. De kostprijs van cocktails, cava, zware bieren en snacks kunnen we nog niet meegeven.

Eigen dranken of eten

De verkoop van drank en eten is onze enige bron van inkomsten. Daarom is het niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te brengen. Dat wordt ook gecontroleerd door onze organisatie. Neem zo’n dingen dus gewoon niet mee en geniet er ‘s zondags rustig thuis van. We bedanken je vooraf al graag voor je medewerking.