Wat is Arendonk Zingt?

Wel, dat zijn twee atypische zangkoren die een vast onderdeel vormen van ons tweedaagse festival. Het eerste bestaat uit een 160-koppig volwassenenkoor dat vrijdagavond het zeil van onze concerttent blaast. Het tweede bestaat uit zo’n 150 juniors die iedereen op zaterdagmiddag het nakijken geven.

Het repertoire van het volwassenenkoor gaat heel breed. Van rasechte schlagers tot rockende meezingers, alles bovendien onder de live begeleiding van de AZ-Band!

De juniors gaan volop voor Nederlandstalige nummers die vooral door hen gekend zijn, maar wagen zich ook wel eens aan iets spannender!

Hoe meezingen?

Gewoon even inschrijven op deze pagina en je bent meteen een officiële AZ-zanger(es)! Op de verschillende repetities leert de koorbegeleiding je vervolgens de liedjesteksten en bijhorende danspasjes aan. Zo stomen ze je klaar voor het grote optreden op 13 of 14 mei op de Crimilexstage.

Het volwassenenkoor is er voor iedereen tussen 16 en 106 jaar. Vanaf het eerste leerjaar t.e.m. 15 jaar ben je lid van het juniorkoor.

Inschrijven

Bijvoorbeeld: 09/10/1991

De gegevens van je inschrijving worden verwerkt volgens ons privacybeleid.