Bonnen Og

Woensdag 11 mei is de laatste dag dat je online bonnen kan bestellen. Om praktische redenen sluit de verkoop na die dag. Laat deze kans dus niet schieten en bestel ineens je bonnen. De line-up is fantastisch, de inkom blijft gratis én je moet ergens naartoe met die knaldrang. Als je toch zeker komt, kan je dan maar beter vooraf al online bonnen kopen. Die zijn namelijk tot € 0,50 per bon goedkoper dan op de weide. Doe dus je voordeel!

Na de aankoop van je online bonnen, ontvang je een digitale voucher (pdf). Die neem je geprint of op je smartphone mee naar Arendonk Zingt & Swingt. Bij de bonnenverkoop op de weide vind je een apart loket waar we je voucher scannen. Vervolgens krijg je het aantal bestelde bonnen in handen.

Op de festivalweide

Bij de bonnenverkoop op de festivalweide kan je zowel met cash geld als met de bankkaart, Visa, Mastercard of Payconiq/Bancontact betalen.

Bonnenverkoop Og

Omdat we hevige fans zijn van elektronisch betalen, hanteren we op de festivalweide twee prijzen. Elektronisch betaal je € 2,75 per bon. Betaal je toch liever cash, dan kost een bon € 3,00.

Frisdranken en (alcoholvrije) bieren (bijvoorbeeld een pintje of kriek) heb je voor één bonnetje. De kostprijs van cocktails, cava, zware bieren en snacks kunnen we nog niet meegeven.