Over minder dan 3 maanden staan we terug op de Bemdweide. Het is bijna niet te geloven, maar Arendonk Zingt & Swingt komt er echt terug aan en wel op 13 en 14 mei! Stond die datum nog niet in je agenda, dan moeten we je toch niet meer vertellen dat je het best nu doet! Noteer dan ineens alle data tot en met 2030. Zo zit je ook voor de volgende jaren safe!

2022 Fb Og 1

Voorlopig programma

In aanloop naar ons festivalweekend beweegt er enorm veel. Met De Kreuners, Samson & Marie en Goldband losten we bijvoorbeeld al enkele namen voor het programma. Vandaag voegen we daar The Dirty Daddies en Ronny Retro aan toe. Hier vind je het volledige voorlopige programma. Het is echter hoog tijd voor een bredere update zodat je ook naast het programma zeker alles te weten komt!

Azs22 Inschrijven Koren Nieuws

Repetities koren gestart

Het juniorkoor, met leden uit het eerste leerjaar t.e.m. 15 jaar, begon op zondag 13 februari aan de eerste repetitie in de Bemdhal. Het volwassenenkoor start op woensdag 9 maart met een aangepast programma en op een aangepaste locatie. Ondanks de kleine vertraging, spat het enthousiasme er bij iedereen af!

Zing je nog graag mee in één van onze twee koren? Gewoon doen! Onze formulieren blijven open dus je kan nog altijd inschrijven op arendonkzingt.be/meezingen en gewoon aansluiten. Bekijk zeker ook de repetitiedata en andere praktische informatie over onze fantastische koren!

Azs22 Dj Contest Lancering Nieuws

Kom naar de DJ Contest

Op vrijdag 25 maart organiseren we voor de eerste keer een AZS DJ Contest in Jeugdhuis ’t Onkrooid. De DJ's hieronder overleefden de eerste selectie en mogen 't Onkrooid op z'n kop zetten! Tijdens een live DJ set mét publiek tonen ze daar wat ze in hun mars hebben. Wie kan bewijzen dat hij/zij het in zich heeft om ook de Stella- of Bemdstage in te pakken, krijgt het felbegeerde plaatsje op onze affiche tussen tal van grote namen.

De geselecteerde DJ’s zijn:

  • Apollo
  • Brive
  • DJ Stabelisej
  • DJ WanMix
  • Mylanski
  • Robb!e

We starten om 20u00 en iedereen is welkom! Kom wel goed op tijd zodat je elke DJ kan horen en hou even rekening met de actuele coronamaatregelen voor dat moment. Vandaag zouden we namelijk je CST code moeten scannen aan de ingang en misschien is dat die vrijdag ook nog het geval. Mondmaskers zijn alvast niet meer verplicht.

Sponsors

Sponsor ons festival

Heeft jouw onderneming een groot hart en wil je hét dorpsfestival van Arendonk financieel of materieel ondersteunen? Fantastisch! Laten we dan de koppen even bij elkaar steken om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Wij bieden alvast sponsorpakketten met mooie returns vanaf 85 euro (excl. btw).

>> Lees meer

Azs22 Bonnen Feestdagen Nieuws

Doe je voordeel met online drankbonnen

0,50 euro, dat is het bedrag dat je per bon uitspaart als je ze vooraf bestelt via onze website. Je betaalt in voorverkoop namelijk maar 2,50 euro. Bestel je bonnen dus zéker voor de start van het festival en profiteer van de mooie korting! De online verkoop van drankbonnen loopt tot en met 8 mei.

>> Lees meer

Zoek mee naar de Gouden Cavafles van AZS

We verstoppen opnieuw Gouden Cavaflessen ergens ten plattelande. Via verschillende mysterieuze tips op onze Facebook & Instagram pagina’s kan jij ze terugvinden. De eerste fles is alvast gevonden, maar de volgende komt er weer snel aan. Ga dus zeker eens kijken, snuit je speurneus en zoek mee! Elke eerlijke vinder krijgt van ons een gratis cavapakket op #AZS22 én mag bovendien de unieke, genummerde Gouden Cavafles houden als souvenir.