Online bonnen bestellen

Dat is voor elke bestelde bon altijd 0,40 euro voordeliger. Je betaalt in voorverkoop namelijk maar 2,10 euro. Bestel je bonnen dus zéker voor de start van het festival en profiteer van een mooie korting.

Je kan online bonnen bestellen per 5, 10 of 25 stuks. Die zijn bovendien verkrijgbaar in twee versies: een normale en een met cadeau-opmaak. Zo kan je ze ook makkelijk gebruiken als geschenk tijdens feest- of verjaardagen.

Na je betaling (via Bancontact, Visa, Mastercard of overschrijving) ontvang je van ons een mailtje met de voorverkoopvoucher. Die ruil je op festivalterrein snel om tegen echte bonnen. Goed om te weten: je kan de voucher gewoon op je smartphone laten zien en moet hem dus niet per se afdrukken.

Bonnen kopen op het festivalterrein

Dat kan zowel elektronisch als met cash. We nemen betalingen aan via Payconiq, bankkaarten en kredietkaarten (Visa en Mastercard).

Omdat we hevige fans zijn van elektronisch betalen, hanteren we op de festivalweide twee prijzen. Met Payconiq, bankkaart of kredietkaart betaal je 2,30 euro per bon. Betaal je toch liever cash, dan kost een bon 2,50 euro.

Voorverkoop online bonnen