2022 Nieuws Programma Volledig

Alle groepen, DJ’s en randanimatie voor Arendonk Zingt & Swingt 2022 zijn gekend! De eerste affiches verschenen zelfs al in het straatbeeld. Keek je heel goed, dan zag je daar nog wat nieuwe namen op! Toch iets gemist? Wel, dan nemen we je met plezier nog even mee door het programma. Klaar om je knaldrang aan te wakkeren? Lees dan snel verder!

Vrijdag 13 mei

De vernieuwde festivalweide (spannend!) opent om 19u30. Nadat de kelen zijn gesmeerd, begint het volwassenenkoor om 20u00 aan deel 1 van hun optreden onder de live begeleiding van de AZ-Band! Tijdens de pauzes houdt niemand minder dan DJ Uncle Benz je dansbenen in beweging. Net na middernacht begeleidt de AZ-Band het gastoptreden van de enige echte Mama’s Jasje.

Om 21u00 opent Voltrack de Bemdstage en komen we stilaan op tempo. Na Voltrack volgt Jamie Lee XI & Louis XIV, Bassbrain en De Lievelings DJ’s Van Je Zusje. Om 1u00 start Ronny Retro als afsluiter.

Zaterdag 14 mei

De Bemdweide is weer helemaal klaar om te knallen vanaf 13u30. We beginnen er dan meteen sterk aan, want om 14u00 staan Samson & Marie op de Crimilexstage. Vroeg afzakken is de boodschap! Na Samson & Marie, is het dan aan ons enthousiaste Juniorkoor. In 2 delen zingen zij de leukste hits en kinderliedjes. Het avondprogramma op de Crimilexstage start vanaf 19u00 met Ramkot, gevolgd door De Kreuners om 20u35. Goldband klimt om 22u35 op het podium en The Dirty Daddies schudden je nog eens een laatste keer wakker vanaf 0u20.

Op de weide zelf ontdek je ‘s avonds het nieuwste podium: De Keet. Via de cavabar, improvisatietheater Preludo Impro, de kinderanimatie en het springkastelenfestival zwerf je zonder het te beseffen via de nieuwe foodcorner door naar de nieuwe Stellastage. Aan de ingang van het terrein brengt Still Vinyl je bovendien direct in de juiste mood.

Na een heerlijke namiddag, opent DJ WanMix om 20u00 opnieuw de Bemdstage. Michael Amani neemt om 21u00 de decks over. Dikke doet z’n ding om 22u00 en wordt om 22u30 gevolgd door de legendarische Yves Deruyter. Mandy, Used en Nadiem Shah & MC Six begeleiden je verder naar 3u00.