Om alles in goede banen te leiden, overleggen we vooraf met de lokale politie, onze stewards, security, de gemeente, de brandweer en het Rode Kruis.

Het Rode Kruis bouwt een hulppost op waar je het hele weekend terecht kan voor eventuele verzorging. Deze hulppost bevindt zich in bij de Brandweerkazerne, toegankelijk via de doorgang tussen de Bemdstage en de buitentoog op het verharde plein.

Regelmatig controleren de brandweer en de lokale politie het terrein voor en achter de schermen.

Gelieve altijd de instructies van de hulpdiensten op te volgen.

Wat drugs betreft, hanteren de politie en organisatie een nultolerantie.

Gratis oordopjes

Wij hechten veel belang aan veiligheid. Gratis oordopjes ter beschikking stellen is daar dan ook een onderdeel van. Je kan daarvoor terecht aan het infopunt en alle drankstanden.

CM voorziet daarnaast ook hoofdtelefoons, speciaal voor kinderen. Die haal je gratis af aan het infopunt. We vragen wel een identiteitsbewijs als waarborg.

Oordopjes

Gevonden voorwerpen

Tijdens het festival kan je gevonden voorwerpen afgeven aan het infopunt aan de ingang van het terrein. Als je zelf iets kwijt bent, is dat bijgevolg ook de plaats waar je het misschien kan terugvinden.

Zondag tussen 11u00 en 20u00 kan je daar ook nog een kijkje komen nemen. Vanaf maandag liggen alle gevonden voorwerpen bij de lokale politie op Wippelberg 1 in Arendonk.