Azs22 Crimilexstage Nieuws

AZS is terug en wat doet het enorm veel deugd om dat te kunnen zeggen! Beelden van vorige AZS edities doen ons reeds dromen van de volgende. We durfden daarom starten met de voorbereidingen voor #AZS22. En aangezien het de 20ste editie is, beloven we plechtig dat het er één om nooit te vergeten wordt!

We zitten in ‘t nieuw

Bij een nieuwe start hoort wat ons betreft een nieuwe frisse huisstijl. Ons logo kreeg daarom een grondige opfrisbeurt. Je merkt onder meer een duidelijke focus op onze veelgebruikte afkorting, AZS. Kleur van het jaar is dit keer fris groen. Een kroontje benadrukt subtiel onze 20ste verjaardag. Je zal het ongetwijfeld nog veel tegenkomen de komende maanden!

Azs22 Bonnen Feestdagen Nieuws 5

Inschrijvingen koren gestart

Als we ‘vrijdagavond op #AZS’ zeggen, waar denk je dan spontaan aan? Exact! Het volwassenenkoor! De inschrijvingen voor het volwassenen- en juniorkoor zijn vanaf nu geopend. Via de knop hieronder vind je de repetitiedata en kan je je meteen inschrijven.

Azs22 Inschrijven Koren Nieuws

Het ideale kerstcadeau

Nog op zoek naar een kerstcadeau voor AZS liefhebbers? Dan tippen we graag onze vouchers. Jawel, ook dit jaar zijn er terug bonnen verkrijgbaar die speciaal voor de gelegenheid een exclusieve opmaak kregen. Via de knop hieronder koop je aan een voordelige prijs nu al bonnen voor #AZS22. Handig voor jezelf, maar dus ook super leuk als kerstcadeau!

Azs22 Bonnen Feestdagen Nieuws

Nieuw: DJ-Contest

Op 12 februari organiseren we voor de eerste keer een AZS DJ-Contest in Jeugdhuis ’t Onkrooid. Ben jij een DJ-talent en wil jij wel eens op de Bemdstage draaien ‘s zaterdags? Check dan snel je agenda, ga naar deze pagina, vul daar het inschrijvingsformulier in en upload je mix. Na een eerste selectie zien we je dan misschien achter de DJ-booth van ‘t Onkrooid of zelfs van #AZS22!

Azs22 Dj Contest Lancering Nieuws