Untitled Design

Arendonk Zingt en Swingt komt er weer aan, op 28 en 29 mei is het al zover! Jammer genoeg ook dit jaar in een online-editie, maar we gaan ons best doen om je weer een echt warm AZS-gevoel te geven. En hoe kunnen we dat beter dan met een streepje muziek en een lekker fris pintje, glaasje cava of Capri-Sunneke van AZS erbij? Ogen dicht en je zit zo op onze zonovergoten Bemdweide! Schol!

Meezingen

Traditiegetrouw beginnen we elke editie van AZS met ons volwassenenkoor op vrijdagavond. Online niet te doen? Let dan maar eens op! Shinen op het podium zal voor volgend jaar zijn, maar zing of brul de beste songs van de afgelopen jaren gerust met ons mee! You can’t sing like Beyonce? Totaal niet erg, doe alle ramen en deuren dicht en ga helemaal los!

Ook zo’n zin in? Download dan zeker je liedjesboekje via onze website en volg onze livestream op vrijdag 28 mei! Host Victor verwacht jullie!

Azs21 Drank Bestellen

Een drankje

Bestel nu (tot dinsdag 25 mei om 22u00) je frisse Stella’s, flessen cava of Capri-Sunnekes! We komen ze op 28 of 29 mei gekoeld bij je thuis leveren, of je komt ze afhalen aan de Bemdhal.

Bij een bak Stella krijg je gratis een AZS-Stubby holder, zo blijven je pintjes veel langer fris!

Bestellen kan via de knop hieronder.

Een streepje muziek

Onze Stellastage kan natuurlijk ook dit jaar niet ontbreken. We hebben vorig jaar al bewezen dat we ook online een vet feestje kunnen bouwen dus niks houdt ons tegen! Ook nu weer hebben we een aantal fantastische acts voor jullie klaar. We laten onze hosts van Studio Vibe nog eens op jullie los en ze gaan dansen, foren en stampen want ze zen er hiejelemoal raajp vur!

Hou je klaar vanaf 14:00 en mis niks van onze DJ’s en natuurlijk de wedstrijdjes tussendoor met prachtige prijzen. Waag je kans!

Selfiewall op de Bemdweide

Kom een foto maken aan de selfiewand op de Bemdweide en kom zo toch een beetje écht naar #AZS21!

Ons ❤️ zal daarnaast weer het hele weekend te bewonderen zijn boven de dorpskern van Arendonk. Het staat natuurlijk opnieuw symbool voor de liefde voor ons publiek!