Mail Vibe Topkaas Mark

Het impro-radioconcept van Radio Topkaas is terug! Met een live verslaggeving vanop het terrein zorgen ze zaterdag tijdens de pauzes voor absurde randanimo. Niet met interviews, maar wel met een verkiezing van de lelijkste man van het festival of een wedstrijdje buikschuiven. Dat in combinatie met foute goede muziek of goede foute muziek op de achtergrond en je weet dat het gezellig wordt.

Nieuw dit jaar op vrijdagavond in de cavabar: Still Vinyl die voor een streepje authentieke vinylmuziek zorgen op de achtergrond. Die naam doet een belletje rinkelen? Dat kan, want vorig jaar zorgden ze er op zaterdag voor dat je aan de inkom van het terrein al meteen in de juiste sfeer kwam. Daarom doen ze dat tijdens #AZS19 gewoon opnieuw. Van een goede binnenkomer gesproken!

Onze laatste DJ voor de Bemdstage moet bij Starbucks nooit uitleggen hoe zijn naam gespeld wordt. Ook bij ons aan de toog kennen we de voormalig resident DJ van Highstreet en vaste waarde op verschillende grote festivals maar al te goed. Mark with a K brengt dit jaar als één van de weinigen een setje harddance mee naar het festivalterrein. De grote MC Chucky tilt de performance van z’n compagnon naar een nog hoger level!

De Primusstage is dé place to be om lokaal talent aan het werk te horen. Dit jaar pakken we er, naast het vele jonge geweld, ook graag uit met een naam die al lang op onze wishlist stond! Niemand minder dan DJ Django vervoegt Studio Vibe, DJ Bami, DJ Wannee, Stormm en Hiejete Golven op ons, hopelijk zonovergoten, podium.