Azs21 Aankondiging Website 1

We hadden nog heel wat leuke nieuwtjes voor #AZS20 in petto, maar helaas is het vandaag Corona dat met alle aandacht gaat lopen, want het virus dwingt ons om #AZS20 te annuleren.

De klok tikte en dag na dag nam de onzekerheid toe. “Zullen we de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, vrijwilligers, bands en DJ’s kunnen garanderen? Zullen de huidige strenge maatregelen nog van kracht zijn op 8 en 9 mei én in de periode van de opbouw? Zullen onze partners ons wel de nodige materialen kunnen leveren? Zal ons drukwerk wel gedrukt én verdeeld geraken?” Een antwoord op elk van die vragen bleef doorheen de afgelopen dagen helaas uit.

De moeilijkste beslissing in ons bestaan is dus gemaakt. Onze harten zingen en swingen eventjes heel wat minder nu. Maar we blijven niet bij de pakken zitten. Eenmaal de praktische gevolgen van deze ongeziene situatie afgehandeld zijn en iedereen heelhuids de zomer haalt, starten we vol nieuwe goesting aan onze jubileumeditie. Arendonk Zingt & Swingt bestaat in 2021 namelijk 20 jaar én dat gaan we samen vieren! Wij zijn vandaag héél blij dat zowel De Kreuners, The Dirty Daddies, Callboys present Belga, Sam Gooris en Gene Thomas hun komst naar #AZS21 al bevestigd hebben.

Belangrijke praktische informatie voor onze koorleden, sponsors, bezoekers:

  1. Alle koorrepetities blijven uiteraard geannuleerd. Maar in januari 2021 pikken we de draad met 200% goesting terug op. De favoriete liedjes van dit jaar behouden we natuurlijk.
  2. Sponsors die al een engagement aangingen voor #AZS20 contacteren we zo snel mogelijk om de opties te bespreken. Geef ons hier enkele dagen de tijd voor.
  3. Aangekochte drankbonnen (ook cadeauvouchers) werden al terugbetaald.
  4. Leveranciers, bands en DJ's, ook met jullie nemen we de volgende dagen contact op om verdere afspraken te maken.
  5. #AZS21 vindt plaats op 28 & 29 mei 2021. Zet je nu al aanwezig op ons FB-event.

Zit je nog met vragen na het lezen van dit bericht? Aarzel dan niet om ons te contacteren via de gekende kanalen.

En vergeet niet: doe eens zot ..., maar zorg nu gewoon eerst goed voor jezelf en je naasten. We zien elkaar snel terug <3!

Als troost: De Kreuners - Ik Dans Wel Met Mezelf