Mail 2703 Wout Christophe Unclebenz

Welkom to the Clubscene met DJ Wout. Als guest DJ in alle grote clubs in België, van La Rocca tot Extreme, van Cherry Moon tot Lagoa, verdiende hij zijn plaats bij de beste DJ's die België ooit heeft gekend.

Als producer scoort hij regelmatig hits met zijn tranceformatie Sylver. Daarnaast was Wout support-DJ op een tour door Zuid-Afrika van Milk Inc. Klaar om de hal op vrijdag met een knaller af te sluiten?

Christophe Lambrecht moeten we het Arendonkse publiek niet meer voorstellen. Als de Master@Work van Music@Work loodst hij een half miljoen Studio Brussel-luisteraars op muzikale wijze door de voormiddag. Na zonsondergang ontbolstert hij tot een funky party-DJ. Als beatmeister gooit hij alle registers open: zacht en zwoel als het kan, hard en hevig als het moet. Dit jaar neemt hij zijn vriend Nadiem Shah mee, met grote festivals als Pukkelpop en Dour op zijn lijstje weet ook hij perfect hoe hij een feestje moet bouwen op onze Bemdstage. Kom op zaterdag genieten van de vetste beats van het moment, de strakste riddims van gisteren of op het juiste moment een welgemikte classic tussendoor.

Uncle Benz (Ben Luyten) staat bekend als de ultieme all-round DJ. De muziekkeuze van Uncle Benz bestaat uit een lekkere mix van bekende dancebeats (electro, house, pop,..) uit het heden en verleden. Ook worden de jaren '90 en '80 niet vergeten in zijn sets. Uncle Benz 'mixed en switched' aan een hoog tempo tussen populaire songs en bekende tunes... Dat maakt van hem de DJ waar iedereen van kan houden! "Just listen and dance to the beats of Uncle Benz."