Arendonk Zingt En Swingt Op Winterfeest 2020 Nieuwsbericht

Naar goede gewoonte stellen we onze kleinste festivaltent weer op op het Winterfeest van Arendonk. Onze werkgroep is er aanwezig om je te voorzien van Capri-Sun, Gin-Tonic of Brugse Zot van ‘t vat en gezellige babbels. Samen met de andere verenigingen van ons ‘verrassend eenvoudige’ dorp vieren we zo de winter en sluiten we de feestdagen officieel af.

Brugse Zot maakt eerste naam #AZS20 bekend

Opmerkzame festivalgangers zagen dat we het Winterfeest meestal aangrijpen om de eerste naam voor onze tweedaagse aan te kondigen. Origineel als we zijn, is dat dit jaar niet anders! Al zochten én vonden we wel een nieuwe manier om de bekendmaking te doen. Zo zullen we per afgetapt vaatje Brugse Zot een letter van die eerste naam delen. Hoe meer vaatjes er leeg zijn, hoe duidelijker zal worden welke naam de affiche van #AZS20 opent. En we kunnen je verzekeren, het zijn redelijk wat letters.

Doe eens zot … en zet een tatoeage

In het midden van je voorhoofd, op beide wangen of op je handen. De enige echte (tijdelijke) tatoeage van #AZS20 is dé must-have op het Winterfeest! Vraag ernaar bij de helpers naast onze toog.

Het Winterfeest vindt plaats op 11 januari van 18.00 uur tot middernacht. Je vindt onze tent vlakbij zaal De Garve op parking Deroissart. Kom eens langs!