Onze Stellastage kan natuurlijk ook dit jaar niet ontbreken. We hebben vorig jaar al bewezen dat we ook online een vet feestje kunnen bouwen dus niks houdt ons tegen! Ook nu weer hebben we een aantal fantastische acts voor jullie klaar. We laten onze hosts van Studio Vibe nog eens op jullie los en ze gaan dansen, foren en stampen want ze zen er hiejelemoal raajp vur!

Volg hieronder de YouTube Livestream

Klik al even op play op de video om vervolgens een herinnering in te stellen.

Programma

14u00 - 14u30: DJ Switch

Danté Van Gestel, of DJ Switch is een amateur-deejay, hij woont in Arendonk en is 12 jaar. Hij haalt veel inspiratie uit verschillende soorten muziek van heel vroeger tot nu, en maak er graag mixen mee.

14u45 - 15u15: DJ Wannee

Een dansvloer die niet beweegt? Dat kan niet als DJ Wannee de plaatjes draait! Hij heeft al een paar keer ons podium laten daveren dus we weten dat dat goed zit. Maak zeker plaats in je infrastructuur want dansen zal je!

15u30 - 16u00: DJ Fox

Zet een jonge kerel achter de draaitafel, en je weet dat dat vonken gaat geven. Wie vorig jaar onze livestream gevolgd heeft weet dat hij er een feestje van heeft gemaakt, en dat gaat hij volgende week gegarandeerd opnieuw doen! Geen beatbox, wel DJ Fox!

16u15 - 16u45: DJ Groentemix

Met remixes van Rob De Nijs, Willy Sommers maar ook Samson en Gert doen deze 2 jonge kerels niks liever dan hun publiek entertainen met hun speciale Groentemix. En dat kunnen ze! Ben jij ook een Groentebelieber? Mis hen niet want ze beloven vuurwerk!

17u00 - 17u30: DJ Skippy

DJ Skippy is al lang geen onbekende meer, hij mag intussen al meer dan 10 jaar ervaring op zijn palmares zetten en dat is eraan te zien! Je hebt hem zeker al eens bezig gezien op feestjes in de buurt en wat verder weg, en elke keer heeft hij het kot op stelten gezet. Laat maar komen!

17u45 - 18u15: DJ Bami

Jammer genoeg ook dit jaar geen echte bamischijven te winnen, maar we kunnen wel rekenen op hun allervetste dansschijven! En dat gaan we geweten hebben! Smeer die dansbenen in want met Bie en Maud aan de plaatjes breekt er zeker en vast een feestje los!

18u30 - 19u00: Studio Vibe

Ondertussen mag het duidelijk zijn: geen Stellastage zonder deze 2 stampers! Ze zijn de kers op onze Stellastagetaart en gelukkig kennen ze wat van feestjes helemaal raajp maken. Dat gaat nu niet anders zijn. Dansen, stampen, foren en zuipen, het zit allemaal in hun pakket! Je zou denken dat ze zich als hosts wat zullen inhouden, maar geen paniek, dat was andere jaren ook niet het geval.