Onze Bemdstage krijgt dit jaar ook een avondprogramma. We blijven daarbij wel lekker bij zonsondergang buiten genieten van het heerlijke weer. Hou je klaar vanaf 20u00 en mis niks van onze laatste 3 DJ’s.

Volg hieronder de YouTube Livestream

Klik al even op play op de video om vervolgens een herinnering in te stellen.

Kom live in de uitzending

Toon ons hoe hard je samen met ons geniet van de livestream. Kom via Zoom live in de uitzending terecht en zet je beste beentje voor terwijl je in beeld komt. Samen maken we je lokaal wereldberoemd!

Aandachtspuntjes

  • zet zeker je webcam aan in Zoom
  • Zoom dient enkel om in beeld te komen van de livestream, de stream zelf is niet via die weg te bekijken

Programma

Frenz Live ft. Sax

Frenz Live (eerder bekend als Frenzship) is een zij-project van dj Frenz. De twee heren van Frenz hebben het voorbije decennium een enorme groei doorgemaakt. Met energieke beats, eigengemaakte mash-ups en intro's maakten ze elk publiek uitzinnig en lieten ze al menig podia daveren. De samenwerking tijdens hun XXL-sets met topmuzikanten als Matthias Lens (accordeon) en Violinvasion (viool) was een succes en dat smaakte naar meer. Frenz bleef zoeken naar artiesten om hun sets nog meer tot leven te brengen en besloot dit concept te brengen onder een nieuwe noemer: Frenz Live!

Deze DJ's en hun artiest(en) maken er met hun originele ideeën telkens weer een fantastische show van. Frenz live: een exclusieve live-act, ‘crowdpleasing’ van de bovenste plank!

De heren van Frenz vonden in 'Jobke Sax' (Job Augustijns) de perfecte saxofonist waarmee ze zowel in de studio als op het podium kunnen uitblinken. Met zijn 21 jaar weet Job beide Dj’s perfect aan te voelen en tilt zo Frenz Live naar een hoger niveau!

DJ Django

DJ Django is mogelijk niet de oudste, maar zeker één van de bekendste en populairste DJ’s van de Kempen. 70 jaar oud en al 50 jaar actief als DJ. Toch is hij nog lang niet uitgefeest en zo denkt de jonge generatie er ook over. Deze Kempense vaste waarde laat jong en oud dansen op de beste muziek van vroeger en nu.

Ilse Liebens

Een vaste waarde op ons festival, zo kunnen we haar het best omschrijven. Radioprogramma’s, fuiven, festivals, ze kan het allemaal! De Music@Work-veteraan sluit naar goede gewoonte onze Bemdstage af, dit jaar neemt ze de afsluit van de Stella Stage voor haar rekening, want after all is Ilse Liebens onze wonderwall!